PANTHER BAR 800

Premiär i Sverige för Pantherbars. Prisbelönta smaker i premium engångs vapes från Storbritannien. Välj bland 12 st olika smaker inom frukt, godis, tobak & mentol


LÄS MER


Panther Bar Arctic Menthol

Panther Bar 800 Arctic Menthol


Läs mer

Panther Bar Berry Heaven

Panther Bar 800 Berry Heaven


Läs mer

Panther Bar Blue Razz Freeze

Panther Bar 800 Blue Razz Freeze


Läs mer

Panther Bar Cherry Kool

Panther Bar 800 Cherry Kool


Läs mer

Panther Bar Creamy Tobacco

Panther Bar 800 Creamy Tobacco


Läs mer

Panther Bar 800 Flying Bull

Panther Bar 800 Flying Bull


Läs mer

Panther Bar Frozen Passion

Panther Bar 800 Frozen Passion


Läs mer

Panther Bar Grape Freeze

Panther Bar 800 Grape Freeze


Läs mer

Panther Bar Kool Blackcurrant

Panther Bar 800 Kool Blackcurrant


Läs mer

Panther Bar Kool Cola

Panther Bar 800 Kool Cola


Läs mer
Prisbelönta Smaker

Hög Kvalitét

Lång livslängd

Flera Smaker

Prisbelönta smaker med premium vapes. Kräver ingen laddning eller påfyllning. Redo att användas direkt!

Nikotinsalt av premium kvalitét garanterar bästa möjliga upplevelse utan att anstränga halsen

Det stora batteriet säkerställer en långvarig upplevelse tillsammans med en 2ml tank som ger dig upp till 800 bloss 

Panther Bar erbjuder i dagsläget 12 st olika smaker varav flera är nya på marknaden. Välj mellan frukt, godis, mentol & tobak


Panther Bar – Bakgrund

Den huvudsakliga principen bakom skapandet av Panther Bars var för att kunna leverera en helt ny produkt till marknaden som producerar en mer naturlig smak och förbättrad vapingupplevelse för användaren. Skaparna av Panther Bar är den prisbelönta tillverkaren Dr Vapes som gång på gång vunnit priser för sina exklusiva premiumsmaker.

Tack vare deras långa erfarenhet av att producera både högkvalitativa e-juicer och engångs vapes har man i denna produkt lyckats kombinera ny teknik med tåliga coils vilket förlänger livslängden på din vape samt prisbelönta smaker vilket ger dig bästa möjliga smakupplevelse.

Pantherbar.se är den officiella distributören av Panther Bar i Sverige. Endast här kan du som återförsäljare vara säker på att du får autentiska Panther Bar. Även du som vanligt konsument kan handla i vår onlinebutik. Alla produkter från Panther Bar är självklart godkända till försäljning i Sverige och är registerade hos berörda myndigheter.

Vilken typ av e-juice används i Panther Bars?
Samtliga engångs vapes är fyllda med 20 mg nikotinsalt e-vätska som tagit inspiration från Dr Vapes prisbelönta e-juice shortfills. Genom att använda sig av nikotinsalter får användaren en mjukare inhalering och förbättrad smak. Varning: produkterna innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne.

Vilka smaker erbjuder Panther Bar?
Det finns för närvarande 12 st Panther Bar-smaker i sortimentet, bland dessa finner du t.ex. olika fruktsorter både med eller utan ice mentol. Det finns även drinkar för den som föredrar det alternativt söt tobakssmak för den som vill ha en mer neutral smak.

Vad innebär det att Panther Bars har 800 bloss?
Vanligtvis jämförs engångs vapes med de antal bloss de kan erbjuda användare. Varje bloss motsvarar en kort inhalering är en uppskattning som används för att kunna jämföra mellan olika typer av engångs vapes. Antalet bloss är vanligtvis ett genomsnitt som bestäms av den totala mängden e-juice och batterikapacitet.